Anyák napi SUP túra FÉLÁRON - Ajándékozz páros SUP túrát Anyukádnak!

Május első vasárnapja az édesanyáké, az élmény és az együtt töltött idő a legjobb anyák napi ajándék.

Két SUP-ot bérelhettek egy áráért!

Találkozó 14.00 órakor a Nocsak Bárnál (1239 Budapest Horgász part 66.), vízre szállás 14:30-kor. Ha saját deszkával jössz, légy szíves addigra legyél kész te is a pumpálással!

Lefelé indulva elevezünk a Czuczor-sziget kiságához, mely igazán látványos és izgalmas meglepetéseket tartogat számunkra. Gyönyörű tavirózsákat csodálhatunk, találkozhatunk teknősökkel, kacsákkal és hattyúkkal is. Utóbbiakat lehetőség szerint kerüljük el, mert főleg a költési időszakban elég mérgesek tudnak lenni, ha megzavarjuk őket!

A sziget végénél visszatérünk a főágra, ahol még egy kisebb szigetecskét megkerülve a Nocsak felé vesszük az irányt. Ez a túra laza, nézelődős-pihengetős, kezdők is könnyen tudják teljesíteni. Kb. 17 órára érünk vissza a kiindulási pontra.

Oktatás

Aki teljesen kezdő és nem volt még vízen, annak a túra előtt tartunk oktatást. Ha szükséged van az oktatásra, akkor ezt jelezd kérlek jelentkezéskor és érkezz 13:30-ra!

Kedvezményes részvételi díj: bérelt SUP-pal 4.750,-Ft, saját SUP-pal 2.250 Ft.

Oktatással: bérelt SUP-pal 5.450 Ft, saját SUP-pal 2.850,-Ft.

Önálló részvétel esetén normál túra ár: bérelt SUP-pal 8.500,-Ft, saját SUP-pal 3.500 Ft.

Minden részvételi díj 1.000 Ft-os Nocsak italkupont tartalmaz.

Bérelt SUP-pal maximum 15 főt tudunk fogadni.

Deszka bérlés esetén a mentőmellényt is biztosítjuk, melynek viselése az egész RSD-n kötelező.

 

Amennyiben az időjárási viszonyok nem kedvezőek, úgy a túrát elhalasztjuk. Ha a módosított időpont számodra nem megfelelő, választhatsz másik túrát, vagy átruházhatod a foglalásodat.

A már kifizetett túrát 48 órával az esemény megkezdése előtt tudod e-mailben lemondani és helyette másik túrát választani.

Jelentkezni a program leírás alján található űrlapon tudtok, válasz e-mailben küldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Regisztrációtok a túra díjának átutalásával válik véglegessé.

Időpontok:

május 6. 14.00

Létszám:

bérelt SUP-pal max. 15 fő

Részvételi díj:

bérelt SUP-pal személyenként 4.750,-Ft, saját SUP-pal 2.250 Ft.  
Nocsak italkuponnal, részletek a leírásban.

Ajánlatkérés

Általános adatok
Túra adatai