Helyszín

Bázis: Duna Garden Étterem és Hotel

Étterem

SUP-ozás előtt, vagy után (inkább ezt ajánljuk) lehetőség van egy finom reggeli, vagy egy tökéletes ebéd, vagy vacsora elfogyasztására a romantikus hangulatú, közvetlenül a Ráckevei (Soroksári) Duna partján található étteremben. A magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha különlegességeit is megtalálhatjuk. Kiváló alapanyagok felhasználásával készült, friss és vegyszermentes fogások közül választhatunk. Evezés után megkóstolhatjuk a szekszárdi Bodri pincészet és a mátrai Dubicz borászat bármelyik termékét. Vagy ha valaki csak egy finom kávéra vágyik, abból is széles kínálat áll rendelkezésre. Egy finom kávé evezés előtt is belefér, mi is mindig evvel kezdjük a napot.

Hotel

Nem budapesti vagy akár fővárosi, de több napos kikapcsolódásra vágyó SUP-osok a hangulatos, 19 szobás Hotelben tudnak megszállni. A szobák közvetlenül a Dunára, vagy a bambuszos belső udvarra, vagy a Csónakházra néznek. Minden szoba légkondícionálóval, LCD TV-vel felszerelt, a hotel egész területén ingyenesen használhatjuk a wi-fi hálózatot.

RSD - Ráckevei (Soroksári)-Duna

A Ráckevei-Duna a Duna folyam egyik jelentős mellékága, a főággal a Csepel-szigetet öleli körül. A Dunától Budapesten, a Csepel-sziget északi csúcsánál ágazik el, majd Tassnál a sziget déli csúcsánál torkollik újra a folyamba. A ráckevei Duna-ág 57,3 km hosszú, az átlagos víztérfogata mintegy 40 millió m³.

A SUP-osok számára nagyszerű lehetőséget ad, mert nincs nagy sodrás, könnyű visszaevezni a kiinduló pontra és rengeteg látnivaló a sportértéken túl növeli az élényt.

Duna sétány – Vizes játszótér és sport park

A sétány és a játszótér az egész család számára nyújt kikapcsolódást, amíg a szülő SUP-ozik, addig a család többi tagja remekül szórakozhat.

A Gubacsi hídtól a vizes játszótérig egybefüggő sétányt hoztak létre, amely a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és a Duna Garden Hotel között könnyen megközelíthető. A vízi kapcsolatok megerősítése érdekében új stégekkel és úszóművekkel is bővült a sétány, újra látogatható a felújított vizes játszótér (6-tól 22 óráig), valamint számos kerékpártárolót és néhány okospadot is kapott a terület. Napos és árnyas pihenőpontok egyaránt találhatók a sétányon, az aktív mozgást pedig a fedett sportpark teszi teljessé, ami az egyik helyszíne a SUP & Fitness programnak.