Rólunk

Bemutatkozás

Hejduk Ilona vagyok, a SUP & GO megálmodója.

A természetes vizeknek gyermekkorom óta kiemelkedő szerepe volt az életemben. Óvodás éveimtől kezdve minden hétvégét és a nyári szünetet a Ráckevei (Soroksári) Duna (RSD) közvetlen partján töltöttem, majd iskolás koromban 4 évig versenyszerűen kajakoztam. A víz ilyen mértékű közelsége meghatározta a hozzá fűződő viszonyomat, a mai napig imádok vízparton lenni, vízisportokat űzni. Szeretem testközelből nyomon követni a növények és az állatok változását, növekedését.

SUP-on 2018 őszén álltam először, egy anya-lánya program keretében béreltünk két SUP-ot és már ekkor kialakult a SUP-ozás iránti szenvedélyünk. Ezt követően leginkább az RSD-n vettünk részt szervezett túrákon, megvettük első saját SUP-jainkat. 2020-ban még inkább felértékelődött a szabadban való mozgás öröme, egyre többet mentünk túrázni. 2021-ben már határainkon túli programokon is részt vettünk és időközben a környezetünkben lévőket is megfertőztük az állva evezés egyedülálló érzésével. Az idei lesz az 5. nyarunk, amikor minél többet szeretnénk vízen lenni, testileg és lelkileg fejlődni, feltöltődni.

Célunk: népszerűsíteni a SUP-ozást

Másoknak is megadni a lehetőséget, hogy kipróbálhassák ezt a nagyszerű mozgásformát és felejthetetlen élményekkel gazdagodhassanak. Nem akarjuk őket úgy vízre bocsájtani, mint ahogy velünk tették annak idején. Csak a véletlenen és a vízimádatunkon múlt, hogy nem ment el a kedvünk örökre a SUP-ozástól a „maradjatok térden, nehogy leessetek” tanács ellenére. Igyekszünk olyan programokat összeállítani, melyekben mindenki megtalálja a neki megfelelőt és elköteleződik a Stand Up Paddle iránt. Küldetésünk, hogy SUP-ozás közben minél többen megcsodálhassák az RSD-t és megismerhessék a benne élő növény- és állatvilágot anélkül, hogy szennyeznék, vagy ártanának az ottani flórának és faunának.

Szeretnénk közösséget építeni programjainkkal, hogy visszajáró vendégeink közelebb kerüljenek egymáshoz és barátságok alakuljanak ki segítségünkkel.

Miben vagyunk mások? - Kényelmet, biztonságot és kombinált programokat nyújtunk

Túráink kiindulópontja a Nocsak Bár, mely jól megközelíthető helyen van, parkolási lehetőséget, étkezést és saját stéget biztosít. Csapatépítő, vagy születésnapi SUP-ozás után lehetőség van asztalfoglalásos ebéddel, vacsorával befejezni a programot.

Foglalkozásainkat képzett szakemberek vezetik, odafigyelve a résztvevők fizikai és mentális egészségére.

Csapatunk

Ica - túravezető

Marcsi és Viki - Barkan Method Hot Yoga és Gerincjóga oktató

Zsuzsi - funkcionális tréner, személyi edző

Márti - coach, supervizor

Feri, András - csapatépítés